„Kombucha Vitality Drink“ ekologiškas nepasterizuotas kombučia gėrimas IMBIERAS IR CIBERŽOLĖ gaminamas su šalto spaudimo imbiero ir ciberžolės sulčių mišiniu – privers burną virpėti.
Kombučia yra nealkoholinis fermentuotas gėrimas su simbiotine bakterijų ir mielių kultūra, pagamintas pagal tradicinį Azijos receptą. „Kombucha Vitality Drink“ fermentuojama apie dvi savaites. Vitaminų B1, B2 ir B6 šaltinis.
Tamsaus stiklo butelyje. Laikyti +2-+6 laipsnių temperatūroje, atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 2 dienas. Gali atsirasti natūralios kilmės nuosėdų.
LV-BIO-02, ne ES žemės ūkis.
Kombučia gamybą savo namuose kaip hobį pradėjo 2014-ųjų pabaigoje, kol galiausiai žingsnis po žingsnio buvo įkurta „Kombucha Vitality Drink“ darykla Latvijoje.
Ši kombučia yra gaminama išskirtinai tik paties gamintojo darykloje. Išvirus ekologišką arbatą su ekologiškais augaliniais priedais pagal savo receptus, gėrimas paliekamas fermentacijos procesui, kuris trunka apie dvi savaites. Kiekviename „Kombucha Vitality Drink“ gėrimo buteliuke atsiduria natūraliai atsirandančios gyvos ir aktyvios kultūros: gerosios bakterijos, mielės ir organinės rūgštys (acto rūgštis, pieno rūgštis, gliukono rūgštis, gliukurono rūgštis ir propiono rūgštis). Kombučia gėrimo gamybai naudojamos tik sertifikuotos ekologiškos sudedamosios dalys.
Sudedamosios dalys: filtruotas vanduo (atvirkštinės osmozės principu), simbiotinės bakterijų ir mielių kultūros*, cukranendrių cukrus*, šaltai spaustos imbiero sultys 2%*, šaltai spaustos ciberžolės sultys 1%*, žalioji arbata*, assam juodoji arbata*, gvajavos vaisių* (Psidium guajava), šventojo baziliko lapų* (Ocimum sanctum) ir citrinų* (Citrus limon) ekstraktai, anglies dioksidas.
*- iš ekologinių ūkių.
Maistinė vertė (100 ml) – 133 kJ/22 kcal: riebalų 0 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0 g), angliavandenių 5.2 g (iš jų cukrų 5.1 g), baltymų 0 g, druskos 0 g, tiamino (vitamino B1) 0.12 mg (11% RMV*), riboflavino (vitamino B2) 0.11 mg (8% RMV*), vitamino B6 0.12 mg (8% RMV*).
RMV – referencinė maistinė vertė.