„ACALA“ ekologiškas rožinio vyno stiliaus putojantis arbatos gėrimas. Gazuotas.
Puikus aperityvas, kuris nukels Jus į įsimintiniausias vasaros akimirkas. Nealkoholinis.
Kai viena mūsų kolegė savo vestuvėms paruošė Rožinio Vyno stiliaus putojančią arbatą, vis kartojome, kad tai vienas geriausių ACALA skonių, todėl nusprendėme jį sukurti ir pasidalinti su kitais rafinuoto skonio mėgėjais.
Tai ypač vasariškas skonis, kuris, be vaisinio aromato, nukels jus į įsimintiniausias vasaros akimirkas. Saulėtas dienas ir smagias gurmaniškas keliones su artimaisiais prie jūros.
Skonis nustebins gėlių, persikų, rabarbarų ir šviežių aviečių natomis. Patiekite šaltą, šampano taurėje.
Laikyti nuo + 2 ºC iki + 24 ºC. Mėgautis atvėsintu. Atidaryti lėtai. Atidarius laikyti + 4 ºC - + 6 ºC temperatūroje, suvartoti per 3 d. Galimos natūralios nuosėdos. Alk. 0,0% tūrio.
ACALA – pirmoji įmonė Lietuvoje gaminanti premium klasės putojančią arbatą, naudojanti ypatingas technologijas. Naujausios žinios ir ilgametės gamybos tradicijos someljė meistrams leido sukurti taurų, tobulai subalansuotą nealkoholinį gėrimą.
ACALA gėrimų gamybai naudojamos tik kruopščiai atrinktos arbatos, Druskininkų šaltinio vanduo, lietuviškas ekologiškas cukrus ir fermentuotos arbatos kultūra (Medusomyces gisevii).
Įmonės šūkis – Gastronomical, Natural, Social.
Įmonės vertybės – ekologiškumas, kokybė, sveikata, kūryba, nuoširdus bendradarbiavimas ir amžių patikrintos tradicijos.
Sudedamosios dalys: Druskininkų šaltinio vanduo, cukrus*, arbata (gaurometis*, kinrožė*), fermentuotos arbatos kultūra (medusomyces gisevi)*.
*ekologiška žaliava
100 ml maistingumas: Energinė vertė 35 kJ/8 kcal;
Riebalai 0 g; iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g; Angliavandeniai 1,9 g; iš kurių cukrų 1,7 g; Baltymai 0,1 g; Druska <0,03 g.