„KAIP KAM Kombucha“ kombučia gėrimas TULSI gaminamas iš arbatos, cukraus ir vandens, o po fermentacijos pridedama šventojo baziliko, kuris kitaip dar vadinamas tulsi arba tulasi. Ajurvedoje tulsi augalas vadinamas „gyvenimo eliksyru“. Sumaišę jį su kombučia gauname kiek neįprastą bazilikui skonį ir aromatą, labiau primenantį slyvų nektarą.
Gėrimas gyvas, nepasterizuotas. Rankų darbo, gaminama mažomis partijomis. Be konservantų. Tinka veganams.
Laikymo sąlygos: 0-5ºC. Atidaryti atsargiai ir suvartoti per 2 paras. Gali susidaryti natūralių nuosėdų bei mielių ir gerųjų bakterijų junginių.
Pakuotė: tamsaus stiklo butelis su metaliniu kamšteliu.
Lietuvoje gaminami kombučia gėrimai „KAIP KAM Kombucha“ – skanūs, natūraliai fermentuoti ir nuostabiai atgaivinantys!
Sudedamosios dalys: filtruotas vanduo, arbata*, cukrus*, šventasis bazilikas*, kombučia mielių ir gerųjų bakterijų kolonija.
*- iš ekologinių ūkių.
Maistinė vertė (100 ml) – 59 kJ / 13 kcal: riebalų 0 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0 g), angliavandenių 3.5 g (iš jų cukrų 3.5 g), baltymų 0 g, druskos 0 g.